Informatiebijeenkomst leesclub

Op dinsdag 12 maart geeft leesclub Senia een informatiebijeenkomst over het oprichten van nieuwe leesclubs Literatuur. De informatiebijeenkomst is voor mensen die het leuk vinden om over literatuur te praten en daardoor in contact willen komen met andere lezers.


Landelijk zijn leesclubs in opmars en ook Bibliotheek De Kempen vraagt hiervoor extra aandacht. Een veel gehoorde opmerking is dat je door een leesclub meer aan lezen toe komt en een gesprek erover veel meerwaarde heeft. Leidraad voor de groepen is een lijst van moderne literatuur die is opgesteld door deskundigen. Daaruit worden zes à zeven boeken per jaar gelezen en besproken aan de hand van leeswijzers met vragen die het gesprek structuur geven.

Aanmelden
De informatiebijeenkomst is op dinsdag 12 maart van 15.30 tot 16.30 uur in Bibliotheek Budel. De toegang is gratis. Meld je aan via de agenda van www.bibliotheekdekempen.nl of stuur een mail naar Tineke van den Abeele (contactpersoon Senia): tineke.van.den.abeele@gmail.com. De informatiebijeenkomst is een initiatief van de landelijke organisatie Senia in samenwerking met Bibliotheek De Kempen.

l

Meer berichten