Voor de optocht wordt de sfeer er al ingeblazen
Voor de optocht wordt de sfeer er al ingeblazen (Foto: )

Un Uurke Vurraf in Roesdonk

Het wordt alweer het derde jaar op rij dat, voorafgaand aan de optocht in Roesdonk op carnavalsmaandag, een bonte selectie muzikanten van Dweilorkest Haol Lieëd en Fun Orchestra Que Mas? de sfeer er in blaast onder de veranda van café de Bout in Zurrik.


Deze twee muziekgroepen hebben in de afgelopen jaren al diverse malen samen op het podium gestaan, bijvoorbeeld bij het Oktoberfest op het sportpark en op zomaar een zaterdagmiddag in het centrum van Budel. Samen maken zij vooral gezellige muziek en zorgen voor een vrolijke sfeer. En dat gaat er komende maandag ook weer voor zorgen dat publiek en deelnemers aan de optocht in de feeststemming komen en blijven.

De muzikanten hebben weer een mooie reeks aan bekende nummers ingestudeerd en dus kan er volop worden meegezongen, worden gezwaaid en gezwierd. Daarmee zullen zij dus iedereen in nabijheid van de Bout gaan plezieren en opwarmen voor een mooi carnavalsfeest in Roesdonk.

Kom dus allemaal een uur voor de optocht naar de Bout en maak er samen met de muzikanten van Haol Lieëd en Que Mas? een dolle boel van.

Meer berichten