Optochtroutes

VRIJDAG 1 MAART


Kinderoptocht Brede School De Muzenberg Maarheeze
Start om 10:30 uur vanuit De Muzenberg, de route is 't Bergske – Smits van Oyenlaan – Brink – Willem Alexanderlaan – Lavendelstraat – Hagelkruis – Floralaan – Smits van Oyenlaan – 't Bergske.

Optocht O.B.S. De Triolier
Tussen 11.00 en 11.45 uur trekken het boerenbruidspaar, de prinsenparen en alle andere kinderen in een carnavalsoptocht door de Fazantlaan, Nachtegaalplein, gedeelte van de Fazantlaan, De Putter, De Sperwer, De Specht, Patrijslaan.

ZATERDAG 2 MAART

De Muuzevangers, Maarheeze
Start van de optocht om 14.11 uur vanaf de Stationsstraat, Puttenstraat, Floralaan, Smits van Oyenlaan, Stationsstraat, Moonslaan, Vogelsberg, Kijkakkers. Ontbinding op de Neerlanden.

Jeugdoptocht Buulder Buk, Budel
De jeugdoptocht Budel start om 14.11 uur vanaf de Europalaan langs de achterzijde van het zorgcentrum Marienburght, via Cranendoncklaan, Nieuwstraat, Markt en Dr. Ant. Mathijssenstraat naar de Deken van Baarsstraat waar ter hoogte van de Bonte Os de ontbinding is van de jeugdoptocht.

ZONDAG 3 MAART

Heiknuuters, Budel-Dorplein
Vertrek om 14.11 uur vanaf het St. Jozefplein via de Hoofdstraat en Stationsweg zal ontbonden worden ter hoogte van de frituurzaak 'Ut Klumpke'.

Pintewippers, Gastel
Opstellen om 13.30 uur op de Kouwbergen. Om 14.30 uur vertrekt de route dan naar Gravenkasteel, Cornelisplein, De Dijk, Kluisweg, Vennenweg, Heistraat en tenslotte naar het Cornelisplein waar de stoet ontbonden wordt.

Teutenpeuters, Hamont-Achel
Vanaf 14.11 uur trekt de carnavalsstoet door de straten van Hamont. Stoet word gevormd ter hoogte van 'De Kempkens', vervolgens Molenstraat – Bosstraat- Burg – Pastoor Lemmensstraat – Deken Dolstraat – Abdijstraat – Kerkstraat – Stad – Stadswaag – Stationsstraat. Er bevindt zich een podiumwagen met genodigden op het marktveld, ter hoogte van het stadhuis, hier worden de groepen en wagens aan het publiek voorgesteld.

MAANDAG 4 MAART

Toeters, Budel-Schoot
Om 14.11 uur start de grandioze optocht door Toeterland. De route is, net als de afgelopen jaren, redelijk simpel. De Wagens, individuelen, kleine- en grote groepen trekken over de Grootschoterweg vanaf Molen Janzona richting Plus Dennis van Moorsel.

Roesdonkers, Soerendonk
De optocht van de Roesdonkers start om 14.00 uur en zal als volgt verlopen: start Zitterd, via de Dorpsstraat rechtdoor naar de Molenheide. De ontbinding zal plaatsvinden ter hoogte van de Heuvel.

DINSDAG 5 MAART

Buulder Buk, Budel
De optocht start om 13.30 uur vanaf de Maarheezerweg en gaat vervolgens via Dr. Ant. Mathijssenstraat, Markt, Nieuwstraat, Cranendoncklaan naar Rubenslaan waar ter hoogte van kruising met de Vincent van Goghlaan de ontbinding van de optocht plaats vindt.

Ossendrijvers, Sterksel
Deze carnavalsoptocht zal vertrekken om 14.11 uur vanaf Laathof en trekken via Valentijn, Beukenlaan, pastoor P. Thijssenlaan naar Valentijn. ontbinding voorbij de Pompendreef.

Meer berichten

Meest gelezen

Meest geliked

Beter Budel weer 31 dagen aan de slag 3 12/3
Het is tijd voor een trio! 11/3
Ken je Heem 17/3
 

DIGITALE KRANT

NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief