Activiteiten in 't Dorpelke

Zaterdag 2 maart is er weer een Repair café in de huiskamer van Dorplein. Van 10.00 tot 12.00 uur kunt u terecht met kapotte spullen. De dames en heren van het repairteam staan voor u klaar. Eventuele nieuwe onderdelen moet u wel zelf meebrengen.


Met carnaval is de huiskamer op maandag en dinsdag gesloten. Vanaf woensdag zijn ze weer geopend.

Op woensdag 13 maart is er van 12.00 tot 13.30 uur een lunch in de huiskamer 't Dorpelke met een Indische maaltijdsalade Gado Gado, verzorgd door Ellen. Onkosten hiervoor zijn € 6,-. Opgeven en meteen betalen kan in de huiskamer tot zaterdag 9 maart.

Op 16 maart doen ze ook mee met NL Doet, de grootste vrijwilligersactie van Nederland. Om 9.30 uur worden alle vrijwilligers verwacht en ontvangen met koffie of thee. Rondom de Schakel en de huiskamer zijn er allerlei klusjes die opgeknapt kunnen worden.
Rond 12.00 uur krijgen alle vrijwilligers een lunch aangeboden door 't Dorpelke. In de middag gaat ieder weer verder met klussen en om 15.30 uur is de afsluitende koffie met wat lekkers. Evt. vrijwilligers kunnen zich nog aanmelden via de site van NL Doet.

Meer berichten

Meest gelezen

Meest geliked

De Boogurt rent voor Suze 2 16/5
sv Budel VR1 is kampioen en promoveert naar de 4e klasse! 17/5
De Toeters tellen af 1 17/5
 

DIGITALE KRANT

NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief
FOTOSERIES