NLdoet 2019 in Cranendonck

Op 15 en 16 maart steken vele maatschappelijk betrokken Nederlanders de handen uit de mouwen tijdens NLdoet. Dit is de grootste vrijwilligersactie van Nederland, georganiseerd door het Oranje Fonds.


Samen aan de slag

In Cranendonck zijn leuke vrijwilligersactiviteiten te doen tijdens NLdoet. Opknappen kampvuurcirkel en bestrating terrein, komen helpen op de Immenhof, de pluktuin voorjaarproof maken etc. Tussen al deze klussen vind je vast en zeker een mooie activiteit die je samen met je collega's, familie of je sportteam kunt doen. Ben je maatschappelijk betrokken en heb je zin om een dag(deel) de handen uit de mouwen te steken? Ga voor alle klussen in Cranendonck of om je aan te melden naar www.nldoet.nl.

Een klus te klaren?

Ben of ken je een maatschappelijke organisatie waar vrijwilligers nodig zijn? NLdoet is de uitgelezen kans om elke activiteit met hen aan te pakken. Meedoen betekent extra handen, nieuwe netwerken en naamsbekendheid voor je organisatie. Heb je een klus te klaren of wil je tijdens NLdoet net dat beetje extra doen? Meld je klus dan aan op www.nldoet.nl.

Voor meer informatie neem contact op met de Vrijwilligerscentrale Cranendonck, onderdeel van Cordaad Welzijn via 0495-592557 of carrievanhoef@cordaadwelzijn.nl.

Meer berichten

Meest gelezen

Meest geliked

De Boogurt rent voor Suze 2 16/5
sv Budel VR1 is kampioen en promoveert naar de 4e klasse! 17/5
De Toeters tellen af 1 17/5
 

DIGITALE KRANT

NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief
FOTOSERIES