Foto:

Open dag St. Anna Zorggroep

Op zaterdag 16 maart is iedereen van harte welkom op de Open Dag van de St. Anna Zorggroep. Zowel het St. Anna Ziekenhuis als woonzorgcentrum Ananz hebben een informatief en divers programma samengesteld met lezingen, speeddates met specialisten, veel informatie en leuke kinderactiviteiten. Deze Open Dag vindt plaats in het St. Anna Ziekenhuis in Geldrop. Daarnaast opent ook medisch sportgezondheidscentrum TopSupport in Eindhoven haar deuren. De Open Dag vindt plaats tussen 10.00 en 15.30 uur. Toegang is gratis.


De Open Dag biedt een gevarieerd programma voor jong en oud. Er is veel informatie te vinden bijvoorbeeld over artrose, reuma, slaapproblemen, ouderenzorg of staaroperaties. Maar er is ook heel veel te doen: test je bloedsuiker, leer reanimeren of trek een pak aan en voel hoe het is om 85 jaar te zijn. Sportarts Hans van Kuijk geeft een lezing over gezond leven en chirurg Arno Oomen gaat in op problemen met het zitvlak. Daarnaast kunnen bezoekers hun vragen aan specialisten stellen tijdens speeddates. Kinderen kunnen (na loting) hun arm in het gips laten zetten en een wonderdrankje brouwen bij de apotheek. Er is een speurtocht waar leuke prijzen te winnen zijn. En ook de poppendokter is aanwezig. Volledig programma: www.st-anna.nl/opendag

TopSupport in Eindhoven

In Eindhoven ligt de nadruk op sport, voeding en gezondheid. Met ook daar veel informatie en bijzondere activiteiten als trap een balletje met de PSV-voetbaldames, bekijk de Dakar Truck van team de Rooij of ga mee nordic walken. Kinderen kunnen hun sprongkracht testen, dansen op muziek en meedoen met een PSV-voetbalcircuit mét een loterij.

Praktische informatie

St. Anna Ziekenhuis, Bogardeind 2 Geldrop
TopSupport, Antoon Coolenlaan 1-03 Eindhoven

Meer berichten