Mevrouw Mathijssen was de allereerste klant van Joey en Jeffrey en kreeg een mooie bos bloemen.
Mevrouw Mathijssen was de allereerste klant van Joey en Jeffrey en kreeg een mooie bos bloemen. (Foto: )

Nieuw in Cranendonck: J&J Schilder- & Afwerk

BUDEL – Met de sluiting van glascentrale en schildersbedrijf G&S uit Budel leek de gemeente een aantal schilders minder rijk te zijn, maar niets is minder waar. Collega's Joey Rutten en Jeffrey Meurkens besloten namelijk om het werk voort te zetten en hun eigen bedrijf op te zetten: J&J Schilder & Afwerk.


Door Desiree Pennings

'Toen bleek dat onze werkgever stopte, besloten wij dat we niet voor een andere werkgever wilden werken. We besloten om samen verder te gaan als schildersbedrijf. Van G&S mochten we wat materialen, de bussen en een groot deel van de klanten meenemen. Zo zetten we het werk van G&S voort', vertelt Jeffrey Meurkens.

Lakken, texen, behangen: het werk en het werkgebied blijven hetzelfde en ook de manier van werken is vertrouwd voor de mensen in Cranendonck en omgeving. 'We werken nauw samen en zijn erg secuur', aldus Jeffrey. J&J staat voor kwaliteit. En ook voor eerlijkheid. Joey: 'We willen mensen eerlijk informeren. Het kan soms erg druk zijn en dan plannen we een jaar vooruit. We willen mensen niet langer laten wachten dan nodig is. We zeggen dan ook eerlijk wanneer we tijd hebben en we komen onze afspraken na. We zijn al volop bezig met onze werkzaamheden. Mevrouw Mathijssen was onze allereerste klant en omdat we dit erg waarderen, kreeg ze van ons een mooie bos bloemen als dank voor het vertrouwen.'

Wil je volledig op de hoogte blijven? Houd dan de Facebookpagina van J&J Schilder- & Afwerk in de gaten. Contact met hen opnemen kan via telefoonnummers 06-22113046 (Joey) en 06-13177551 (Jeffrey) en via e-mailadres info@jj-schilderwerken.nl.

Meer berichten
 

DIGITALE KRANT

NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief
FOTOSERIES