Foto:

Toneelvereniging ONA organiseert ludieke workshopavond

BUDEL-SCHOOT - Heb je altijd al willen schitteren op het toneel? Dan is dit je kans! Toneelvereniging ONA uit Budel-Schoot organiseert een workshopavond op maandag 18 maart in gemeenschapshuis de Reinder in Budel-Schoot. Voor iedereen die erover denkt om mee te gaan spelen in een toneelvoorstelling, is dit een mooie gelegenheid om amateurtoneel te ontdekken.


Onder leiding van professioneel regisseur Sem van den Borne maak je samen met de spelers van Toneelvereniging ONA kennis met toneel. Alle facetten van het toneelspel, zoals improvisatie, typetjes spelen en teksttoneel komen deze avond aan bod. Ervaring is niet vereist, het enige wat je nodig hebt is je enthousiasme en fantasie!

De workshop start om 20.00 uur in gemeenschapshuis de Reinder aan de Grootschoterweg 119 in Budel-Schoot en is toegankelijk voor iedereen vanaf 16 jaar. Aanmelden kan door een mail te sturen naar info@tvona.nl.

Deelname is gratis en zonder enige verplichtingen, maar mocht je na deze workshopavond enthousiast zijn over toneelspelen, dan is er zeker een plekje voor je vrij bij Toneelvereniging ONA.

Meer berichten

Meest gelezen

Meest geliked

De Boogurt rent voor Suze 2 16/5
sv Budel VR1 is kampioen en promoveert naar de 4e klasse! 17/5
De Toeters tellen af 1 17/5
 

DIGITALE KRANT

NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief
FOTOSERIES