Solist Luca Bruijnaers maakt het zangkwartet compleet
Solist Luca Bruijnaers maakt het zangkwartet compleet (Foto: )

Percussion in Theatre 2019: Solist Luca Bruijnaers

In maart 2019 zullen de slagwerkers van EMM Budel voor de vierde keer gaan zorgen voor een heus slagwerkspektakel. Op 23 maart wordt de Posthoorn omgetoverd tot een theater vol slagwerk.


De laatste solist die ze aan u voor mogen stellen is Luca Bruijnaers. Deze Limburgse zanger is dan wel de ''oudste'' van het stel, maar aan energie is zeker geen gebrek. De 28 jarige zanger begon als jong talent met gitaar spelen waarbij hij zijn eerste zangkunsten ontwikkelde.
Samen met wat vrienden werd een eerste bandje opgestart. Ze speelden op een heel behoorlijk niveau. Bij een aantal bekende radiozenders is dit niet onopgemerkt gebleven. Ook voor festivals draaide Luca zijn hand niet om. Tegenwoordig richt Luca zich op een carrière als solo artiest. Samen met DJ's, koren en harmonieën laat Luca van zich horen. Daar komt nu dus ook een samenwerking met de slagwerkgroep van EMM bij.

Zoals u kunt lezen heeft Luca veel ervaring als musicus. Bent u nieuwsgierig naar zijn performance als solist binnen de slagwerkgroep? Dat kunt u komen bewonderen op 23 maart 2019. Samen met Stan Jutten, Dominique te Raaij en Silke van Niel maakt Luca het zangkwartet compleet.

Kaarten voor Percussion in Theatre zijn iedere maandagavond verkrijgbaar in het foyer van de Borgh of via www.harmonie-EMM.nl.

Meer berichten
 

DIGITALE KRANT

NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief
FOTOSERIES