De aanwezigen bij de talkshow met v.l.n.r. Eric- Jan, Carrie, Kitty, Lenie, Twan en Tim, foto: Dianne Koevoets
De aanwezigen bij de talkshow met v.l.n.r. Eric- Jan, Carrie, Kitty, Lenie, Twan en Tim, foto: Dianne Koevoets (Foto: Dianne Koevoets)

't Buuls zitje op tv en radio

Het was een turbulent weekje voor enkele leden van de stuurgroep van trefpunt ’t Buuls zitje. Bij alle dagelijkse bezigheden werden Kitty en Lenie ook nog uitgenodigd om in de talkshow van Eric-Jan de Sterke “Aan tafel” die wekelijks wordt opgenomen in de Coockpit op het vliegveld, over 't zitje te vertellen. Het was een erg leuke ervaring en je kunt het YouTube filmpje terugkijken op de Facebookpagina van 't Buuls zitje.


Nadat Kitty in het kort ook nog zaterdag op radio Horizon haar verhaaltje vertelde hopen ze dat deze acties mensen uit Budel nieuwsgierig hebben gemaakt naar de locatie. Ze hebben veel leuke extra activiteiten gepland.

Maandag gingen ze kegelen. Onder het motto ‘Buuls zitje vitaal’ gaan de vrijwilligers met de bezoekers van ’t Buuls zitje op bezoek bij verenigingen de bewegen in hun programma hebben. De bezoekers kunnen gratis deelnemen en betalen alleen hun eigen consumptie. Voor maart staat de Seniorendans op het programma in centrum Zuiderpoort.

Deze week wordt Italiaans gegeten en de week erna gaat het uitstapje naar Intratuin. Heerlijk voorjaarsbloemen en planten bekijken en de bijbehorende accessoires. Daarbij hoort natuurlijk ook een stop in het restaurant. Verder kun je wekelijks binnenlopen om te kaarten, spelletjes te doen, knutselen en schilderen of haken en breien. Alleen koffie drinken kan natuurlijk altijd .

Voor meer info kijk eens op de Facebookpagina, bel naar 06-10227398 of mail naar buulszitje@gmail.com Je vindt 't zitje op de Dr. Ant. Mathijsenstraat 32,

Meer berichten
 

DIGITALE KRANT

NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief
FOTOSERIES