De Cranendonckse carnavalsverenigingen ontvingen weer leuke bedragen van de Verbroederingsbalstichting, foto: Jos Meusen
De Cranendonckse carnavalsverenigingen ontvingen weer leuke bedragen van de Verbroederingsbalstichting, foto: Jos Meusen (Foto: Jos Meusen)

Geld voor Cranendonckse carnaval

Cranendoncks Verbroederingsbal deelt cheques uit aan verenigingen


Het Cranendoncks Verbroederingsbal 2018 was een groot succes. En dat werd afgelopen zondag 10 februari nog een keer gevierd met het uitdelen van de cheques aan Cranendonckse carnavalsverenigingen. Zij kregen 777 euro per centrale vereniging.

Door Desiree Pennings

Stichting Cranendoncks Verbroederingsbal hield op 24 november voor de zesde keer het Verbroederingsbal. Het feest is bedoeld om alle carnavalsvierders te verbroederen en de opbrengst wordt dan ook eerlijk gedeeld. Afgelopen zondag namen de overkoepelende carnavalsverenigingen uit Cranendonck bij manege D'auw Meule hun cheques in ontvangst. Zij mogen het geld zelf verdelen onder de optochtdeelnemers. Ook verschillende organisaties en verenigingen uit de omgeving kregen een cheque van 333 euro. De volgende editie van het Verbroederingsbal is op 30 november 2019.

Meer berichten
 

DIGITALE KRANT

NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief
FOTOSERIES