De tribune komt ook dit jaar weer op de Markt in Budel
De tribune komt ook dit jaar weer op de Markt in Budel (Foto: )

Optocht kijken vanaf tribune

Het kan ook weer bij de optocht 2019 in Budel. Op een eerste rangsplaats genieten van de mooiste en grootste optocht in de regio. Op de mooiste plek van Buul, midden op de Markt, zitten op een verwarmde zitplaats op de tribune die er ook dinsdags met de optocht in Budel weer zal staan.


Onder de naam "Op Tocht Zitten" is er een actieve vriendengroep die dit initiatief in samenwerking met de Buulder Buk weer wil organiseren. Bij een zitplaats op de tribune is een bezorgservice inbegrepen, want er is ook wat te eten en te drinken te bestellen. Bovendien kan iedereen op de tribune een stem uitbrengen voor de tribuneprijzen die in alle categorieën van de optocht worden vergeven.

Wil je zeker zijn van een plekje op deze mooie plek, reserveer dan snel een plaats op de tribune. Dat kan nu al via www.buulderbuk.nl/tribune of stuur een email naar tribune@buulderbuk.nl. Een plaats op de tribune kost €5,00 per zitplaats. De opbrengsten van de tribune worden in zijn geheel besteed aan de deelnemers van de optocht. En moet je tussendoor even nodig voor een sanitaire stop, dan is een gratis toilet aanwezig.

Meer berichten