Samen zonnepanelen aanschaffen

28 februari informatiebijeenkomst in Budel


Een aantal buren uit noordoost Budel is aan de slag gegaan met een burenaanbod voor zonnepanelen en vertellen hier graag meer over. Door samen zonnepanelen aan te kopen is het leuker, voordeliger en gemakkelijker. Bewoners van Cranendonck die interesse hebben om binnenkort zonnepanelen aan te schaffen, zijn op 28 februari om 19:30 uur van harte welkom in Café Zaal De Bellevue, Maarheezerweg 1, Budel.

Verduurzaming is een onderwerp dat steeds meer leeft in Cranendonck. Een groep enthousiaste inwoners uit Budel (buurtteam Budel) heeft de krachten gebundeld en is voor hun buurt aan de slag gegaan om tot een mooi aanbod voor zonnepanelen te komen. Zij hebben hiervoor verschillende offertes van leveranciers uit de regio vergeleken, samen met een onafhankelijk energieadviseur op basis van kwaliteit, service en prijs. Naast de betreffende buurt in Budel, kunnen ook andere inwoners van Cranendonck met dit aanbod meeliften. Tijdens de bijeenkomst wordt het aanbod gepresenteerd en zal een aantal zonnepanelen en omvormers worden getoond.

Aanmelden
Bewoners die interesse hebben in zonnepanelen en naar de bijeenkomst willen komen kunnen zich aanmelden via de buurkracht-app. Deze is gratis te downloaden in de App (IOS) of Play (Android) store (zoek op buurkracht). Op de bijeenkomst kan meteen een vrijblijvende offerte aangevraagd worden. Ook is er ruimte voor het stellen van vragen. Het buurtteam uit Budel is ook bereikbaar via buurkrachtbudel@gmail.com.

Buurkracht is samen energie besparen

Buurkracht is gratis, onafhankelijk en niet-commercieel. Het maatschappelijk initiatief wordt gesteund door gemeenten en provincies. Buurkracht gelooft dat energie besparen makkelijker, voordeliger en leuker is als je het met de buren doet. Buurkracht is iets wat buren tezamen hebben. De buurtbegeleiders van Buurkracht helpen onder meer bij het enthousiasmeren van buurtgenoten en het aanvragen van offertes bij leveranciers.

www.buurkracht.nl

Meer berichten
 

DIGITALE KRANT

NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief
FOTOSERIES