De Tri Jo's zullen niet ontbreken op de Bonte avondvan de Heiknuuters
De Tri Jo's zullen niet ontbreken op de Bonte avondvan de Heiknuuters (Foto: FOTO HAMMIE PRODUCTIONS)

Bonte Avond vol toppers en amusement bij KS. de Heiknuuters!

De Heiknuuters zijn er opnieuw in geslaagd om tijdens de Bonte avond een programma aan te bieden om je vingers bij af te likken. Frans Bevers, Hans Verbaarschot, Rob Scheepers en Boy Jansen zijn maar liefst 4 grote namen binnen de tonpraterswereld die in de Dorpleinse ton staan.


Boy Jansen zijn laatste optreden binnen Cranendonck wordt een bijzondere met alles er op en er aan. We Mele en de Kletskop zullen op hun manier zorgen dat er een echt Bonte avond sfeertje ontstaat. Met het Duo Vreemd halen ze het theater naar de tent. Een absoluut hoogte punt van deze avond!

Dat Carnaval in het Heiknuuterrijk leeft, blijkt uit het feit dat steeds meer artiesten van eigen bodem de weg naar het podium weten te vinden.
Nieuw is Dansgroep M&M onder leiding van drijvende kracht Mikki Martens, freestyle dance van bijzonder niveau. Ook is er weer een optreden te bewonderen van De Tri Jo's. Jos en Johan Rademakers en John Kees zullen ongetwijfeld weer volledig uit hun dak gaan.

De muzikale omlijsting zal verzorgd worden door Boerenkapel de Heikneuters.

Deze avond, welke gehouden zal worden op vrijdag 22 februari 2019, mag je dan ook beslist niet missen.
De voorverkoop start op zondag 10 februari vanaf 10.30 uur in de Schakel te Budel-Dorplein.
Het voorverkoopadres vanaf 11 februari is bij de familie Roost aan de Theo Stevenslaan 31 in Budel-Dorplein, tussen 17.00 uur en 19.00 uur

Zaterdagmiddag 23 februari staat vanaf 14.11 uur volledig in het teken van de Kinderbontemiddag.

Zaterdagavond 23 februari om 18.30 uur start de receptievan Prins Leo, de Adjudanten Marjan en Tom, Bestuur en Raad van Elf met aansluitend groot Remixbal.


Kortom een top weekend bij de Heiknuuters in Dorplein!

Meer berichten