De artiesten kregen lovende kritieken van de senioren
De artiesten kregen lovende kritieken van de senioren (Foto: )

Senioren lovend over Buulse Zittingen

Lag het aan de stralende zon afgelopen zondag, of de uitdagende berichtgeving vooraf? Of was het nieuwsgierigheid hoe de Buulder Buk de Buulse zittingen 2019 ging organiseren in een gemeenschapshuis dat nog helemaal in de bouwsteigers staat? Één ding was echter zeker. Er waren zondag 3 februari velen senioren gekomen om als eersten getuige te kunnen zijn van de zittingen 2019. Sommigen al best heel vroeg, want door de verbouwing was het in sommige gevallen nog wel een opgave om de hindernissen te nemen om binnen, en na afloop ook weer buiten, te komen, maar als je er eenmaal zat, dan zat je ook goed.


De commissie Zittingen had er voor gezorgd dat er om 13.30 uur een programma begon dat zorgde voor vier uur vermaak en vertier. De aanwezige senioren wisten de inzet van de cabaretgroepen, tonpraters en muzikanten zeker te waarderen. Met lovende kritieken sloot men aan bij de bewaakte garderobe in de oude “Lexkezaal” om de jassen op te halen en de weg naar huis weer te gaan.

Mocht je nog geen kaarten hebben voor de Buulse Zittingen dan is er nog slechts kans om er aanstaande vrijdag 8 februari bij te zijn. Enkel voor deze avond zijn er nog meerdere plaatsen beschikbaar. Deze kaarten zijn tijdens de openingstijden van De Borgh aldaar te koop. Ben je lid van c.v. Buulder Buk, dan de lidmaatschapskaart niet vergeten, want dan krijg je de kaarten tegen kortingstarief. Je bent in elk geval verzekerd van een gezellige avond lachen en genieten.

De volgende Buulse Zittingen staan nog op het programma; vrijdag 8 en zaterdag 9 februari en vrijdag 15 en zaterdag 16 februari. Er is bewaakte garderobe aanwezig en de zaal gaat telkens om 19.45 uur open. En elke zitting wordt samen met Prins Tijn I, Prinses Astrid, de Raad van Elf en alle bokken en geiten afgesloten met een kanjer van een afterparty in grote zaal. Meer weten kijk op www.Buulderbuk.nl of in het Bokkenblaaike.

Meer berichten