Kaarten voor de voorstelling van 9 maart zijn vanaf 12 februari tijdens de reguliere openingstijden verkrijgbaar in gemeenschapshuis De Borgh. Via www.lexke.nl kunnen ook kaarten besteld worden.
Kaarten voor de voorstelling van 9 maart zijn vanaf 12 februari tijdens de reguliere openingstijden verkrijgbaar in gemeenschapshuis De Borgh. Via www.lexke.nl kunnen ook kaarten besteld worden. (Foto: )

Lexke trots op volgende optreden

Niet Schieten met Esmee van Kampen in Lexke Theatercafé


BUDEL - Aanstaande maandag 11 februari start om 20.00 uur de voorverkoop van Niet Schieten met Esmee van Kampen in de Borgh. Op 9 maart is de voorstelling te zien bij Lexke Theatercafé. Die avond staat het duo Niet Schieten op het podium samen met Esmee van Kampen.

Tijd voor een trio… een kwetsbaar, herkenbaar en vooral hilarisch cabaretprogramma over leeftijdsconflicten, afhankelijkheid en persoonlijke crisissen. Arend Edel en Maarten Hennis plukken in de herfst van hun leven het frisse groene blaadje Esmee van Kampen uit Gouda. Maar het blaadje blijkt een eigen willetje te hebben met een niet te temperen energie. De mannen worden met een enorme dosis humor ongenadig aangepakt en geconfronteerd met hun Midlife. Maar ook de twijfeldertiger Esmee krijgt het flink voor haar kiezen.

De keuze voor Esmee van Kampen blijkt een match made in heaven. Ze geeft de voorstelling een enorme opstopper. Arend en Maarten weten dat ze niet om het feit heen kunnen dat iedereen Esmee kent van een reclamefilmpje van de PLUS-supermarkt. Esmee rekent daar genadeloos mee af. Op de talloze stompzinnige opmerkingen die ze dagelijks daarover krijgt, reageert ze gewoon nog stompzinniger. Ook haar fysiek krijgt in een schitterend liedje een plaats in de voorstelling. Een liedje waarin tijdens elk couplet het zwaartepunt (sorry) verschuift in de tegenstelling dik maar lief, dik maar talentvol, en dik maar met een hart van goud. Heel knap gedaan. De mannen zingen niet slecht. Esmee zingt prachtig. De kaarten voor de losse voorstellingen kosten 15 euro per stuk.

Meer berichten