de speelgoed afdeling
de speelgoed afdeling (Foto: Giel Meuwissen)

Mega vlooienmarkt te Altweerterheide

Op zondag 24 Februari organiseert de harmonie van het H.Hart weer haar jaarlijkse vlooienmarkt te Altweerterheide.


Dit jaar voor de tweede keer op de nieuwe locatie bij Grand Café-Zaal De Paol aan de Bocholterweg 136 te Weert/Altweerterheide.

Elk jaar wordt de markt op de zondag voor vastelaovuntj gehouden en trekt vele bezoekers uit de verre omgeving. Deze vlooienmarkt staat bekend als een van de grotere markten die door een vereniging georganiseerd wordt en dit jaar voor de 45e keer. Al sinds jaar en dag staat deze markt bekent als gezellig en waar men nog kan handelen, maar vooral een koopje kan vinden, dit komt door de grote variëteit aan goederen die hier wordt aangeboden.

Het aanbod aan goederen is dit jaar overweldigend.

De markt begint om 13.00 uur en duurt tot 16.00 uur en de entreeprijs bedraagt € 2,00 p/p .

Wat heeft men dit jaar weer zoal in de aanbieding, naast de gebruikelijke goederen zoals speelgoed,glas ,porselein en huishoudart. zijn ook de kleine meubelen weer volop aanwezig . Ook de boeken en vooral de elpees en singels zijn dit jaar ruim voorradig. Dus zoals jullie lezen is er voor iedereen wat wils en de opbrengst komt ook dit jaar weer geheel ten goede aan het instrumentenfonds van de harmonie en voor de opleiding van de jeugdleden. De harmonie heeft vele jeugdleden, en om die allen van een blaasinstrument te voorzien kost zeer veel geld en daarvoor alleen al kunnen we alle steun hard gebruiken.

Dus kom Zondag 24 Februari naar de De Paol en steun onze Harmonie

Meer berichten