Natuurlijk bezocht het prinsenpaar van de Buulder Buk ook de Boerenbruiloft afgelopen zaterdag, foto: Jos Meusen.
Natuurlijk bezocht het prinsenpaar van de Buulder Buk ook de Boerenbruiloft afgelopen zaterdag, foto: Jos Meusen. (Foto: Jos Meusen)

Carnaval in Cranendonck al in volle gang

Hoogheden op bezoek bij verenigingen en activiteiten


Het is volle bak carnaval in Cranendonck en omgeving. Onder aanvoering van de prinsenparen zijn de verenigingen op veel plekken zichtbaar in vol ornaat. Ze gaan op pad om bij de diverse activiteiten aanwezig te zijn. Zo worden de recepties in de regio bezocht en ook worden zittingen en tonpraatavonden in de regio bezocht.

Minder zichtbaar voor de buitenwereld is het bezoek aan de diverse bouwschuren in en rond Cranendonck. Het is altijd weer een grote verrassing om te zien hoe hard er gewerkt wordt aan de grote en kleine creaties. Ook in Budel zullen weer twee optochten door de straten gaan trekken. Op zaterdag 2 maart de jeugdoptocht en op dinsdag 5 maart de grote optocht van Buul. Aanmelden kan via www.buulderbuk.nl/inschrijven. Dus ben je aan het bouwen of heb je een leuk individueel idee, aarzel dan niet. En wie weet krijg je als groep nog een bezoekje van de hoogheden.

Meer berichten