Sterk Spul heeft de smaak goed te pakken, foto: Kim Vos
Sterk Spul heeft de smaak goed te pakken, foto: Kim Vos (Foto: Kim Vos)

Sterk Spul in de Hofnar

Het Maarheezer theatergezelschap “Sterk Spul” gaat optreden in het theater de Hofnar in Valkenswaard. Na een aantal theateruitvoeringen in de regio, onder andere in de Smeltkroes, Maarheeze en in theater de Ruchte in Someren, hebben ze de smaak goed te pakken. Ook in de Hofnar brengen ze het programma “Een Lach en een Traan”, deze keer met enkele kleine aanpassingen.


In het programma zullen alle aspecten van theater weer ruimschoots aan bod komen. Van luisteren naar bekende Nederlandstalige liederen tot schaterend lachen om humoristische scenes, van gevoelig levenslied tot muzikaal hoogstandje, van serieuze momenten tot ongeremd meezingen tijdens de slotact.

In de afgelopen jaren hebben een 10-tal geroutineerde artiesten en muzikanten elkaar gevonden en vormen nu de crew van Sterk Spul. Zij hebben hun roots in Cranendonck, Leende en Someren. De vocalisten zijn Barbara Smits, Anita Leenders, Yildiz de Koning en Paul van Zoggel. Bep van Buul en Marcel Smits dragen zorg voor de rode draad in de voorstelling met humor, verhalen, entertainment en gedichten. Het geheel wordt muzikaal begeleid door het multi-instrumentale combo bestaande uit Edwin van Zuiden (accordeon, toetsen, bas, piano, zang), Mathieu Westerweele (piano, blaasinstrumenten, zang), Remco Jansen (slagwerk) en Wim Guns (contrabas, gitaar en basgitaar).

De uitvoering vindt plaats op zondag 3 februari vanaf 15.00 uur en bestaat uit twee delen van een uur, onderbroken met een pauze. De entree bedraagt € 12,50. Er zijn nog enkele kaarten beschikbaar.

Voor meer info: www.hofnar.nl, www.sterkspultheater.nl en www.facebook.com/sterkspultheater.

Meer berichten