Foto:

Nieuwe voorzitter en fractieleider CD&V Hamont-Achel

Deze week werd Tom Cox tijdens de nieuwjaarsreceptie unaniem door de CD&V leden verkozen als algemeen voorzitter van CD&V Hamont-Achel. Tom is gemeenteraadslid, was tot voor kort fractieleider én is zaakvoerder van Kluspunt.


Als voorzitter zal hij zich in de eerste plaats inzetten om van CD&V Hamont-Achel opnieuw de partij te maken waar de Hamont-Achelaren op kunnen vertrouwen.

Tom reageerde als volgt op zijn verkiezing: "Hard werk en eerlijkheid werd door de CD&V leden gewaardeerd en beloond en daar ben ik dankbaar voor! Vanaf vandaag mag ik mij opnieuw voorzitter noemen van CD&V Hamont-Achel, en dat is een hele eer. Aan mensen die denken dat we de partij van de verliezers zijn, heb ik slechts één boodschap. We staan er opnieuw en met opgeheven hoofd zullen we stevig, onderbouwd en eerlijk oppositie voeren om ook vanuit deze positie de Hamont-Achelaar te brengen wat we steeds beloofden en waar ze recht op hebben. De komende jaren zullen we verder blijven inzetten op verjonging om met een combinatie van jeugdig enthousiasme en de enorme bagage aan ervaring die we in huis hebben verder te timmeren aan de weg, de weg vooruit!"

Serge Vander Linden wordt de komende zes jaren de nieuwe fractieleider van CD&V.
Serge is gemeenteraadslid, was tot voor kort OCMW-voorzitter, schepen van financiën, senioren en welzijn én is administratief & juridisch manager van een voedingsgroep.

Serge kijkt hoopvol de toekomst tegemoet: "Het worden voor CD&V Hamont-Achel andere maar boeiende jaren daar we voor het eerst in meer dan 50 jaar op de banken van de oppositie zitten. Met onze tien gemeenteraadsleden in de oppositie hebben we een ongelofelijke verzameling aan ervaring, dossierkennis en bovenal heel veel strijdlust om ook van aan de overkant van de tafel impact te kunnen hebben op het beleid in Hamont-Achel".

Tom en Serge gaan de komende jaren keihard aan de toekomst, vernieuwing en verjonging van de partij werken om in 2024 terug de grootste partij van Hamont-Achel te worden. Onze CD&V leden en onze inwoners verdienen dat!

Meer berichten