Het theater in de Cantine in Budel-Dorplein.
Het theater in de Cantine in Budel-Dorplein. (Foto: )

Muziek met open perspectief

Eerste editie Akoestisch open podium in Cantine Theater


BUDEL-DORPLIEN - Voor het eerst in de geschiedenis van Cantine Theater Dorplein vindt er een akoestisch open podium plaats. Op zondag 20 januari om 13.30 uur zijn er akoestische instrumenten te horen, blaasinstrumenten, en zang van solo tot duo's en ensembles.

Dergelijke podia zijn in het zuiden van Nederland veel minder bekend dan in het noorden. Maar onbekend maakt in de Theaterzaal totaal niet onbemind. Sterker nog: de muzikanten krijgen een prachtig podium aangeboden in een grootse theaterzaal met een fantastische akoestiek. Niet voor niets was het Johnny Hoes die in de jaren '60 als producer van vele bekende artiesten uitgerekend in deze zaal nummers opnam.

Een open podium geeft daarnaast zowel muzikant als publiek de gelegenheid om onderlinge vergelijkingen te maken, eventueel nieuwe duo's te formeren of de interesse aan te wakkeren om andere instrumenten te bespelen. Alles vanuit een open perspectief… Een echt open podium!

Het programma zal maximaal drie uur duren en de entree is gratis.

Deelnemers kunnen zich niet meer inschrijven, aangezien de middag volledig bezet is. De tweede editie zal georganiseerd worden op zondag 16 juni aanstaande. Aanmelden kan nu al via het aanmeldformulier op de website bij 'open podium': www.cantinetheaterdorplein.nl. Bij voorkeur alle vragen en opmerkingen in het aanmeldformulier toevoegen. Voor overige vragen kunt u terecht bij e-mailadres info@cantinetheaterdorplein.nl of bij Jeff Mennen via telefoonnummer 06-47237891.

Meer berichten