Foto:

Bonte Avonden c.v. De Toeters

De feestdagen zijn nog maar net achter de rug, of het carnavalsseizoen van c.v. De Toeters barst weer in alle hevigheid los. Eén van de hoogtepunten hierbij zijn de bonte avonden die dit jaar worden gehouden op 31 januari, 1 en 2 februari in De Reinder.


De bonte avond artiesten hebben al maanden aan hun tekst geschaafd, voor de spiegel geoefend en in deze laatste weken worden de puntjes op de i gezet. Het wordt weer een gevarieerde avond met tonpraters, dans, acts en zang. Allemaal artiesten van eigen bodem! Volg c.v. De Toeters op Facebook en kom iedere week meer te weten over de artiesten die alvast een tipje van de sluier oplichten. We MéLe, de Tri-Jo's, Boy Jansen, John Govers, Gerard Kissen, Joep van Moorsel, Oet Schôt en de dansgroepen, allemaal komen ze voorbij. Het geheel wordt weer muzikaal ondersteund door blaaskapel Borl uit Leende.

Er is een tijd van komen....en een tijd van gaan. Dit jaar nemen ze afscheid van Boy Jansen die voor de laatste keer in Toeterland als tonprater meedoet. Eén van de weinige kansen dus om hem nog als tonprater in Cranendonck te zien. Mis deze avonden daarom zeker niet!

Kaartvoorverkoop:
Zondag 13 januari 11.00-12.30 uur Café De Sport
Vrijdag 18 januari 19.00-20.30 uur Café De Sport
De bonte avonden beginnen om 20.00 uur en een kaartje kost € 11,-.
Speciaal voor de jeugd wordt de zaterdagavond afgesloten met een spetterende afterparty!

Meer berichten
 

DIGITALE KRANT

NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief