De deelnemers aan de Boerenbattle van De Toeters
De deelnemers aan de Boerenbattle van De Toeters (Foto: )

Derde BoerenBattle bij CV De Toeters

CV de Toeters organiseert op zaterdag 12 januari om 21.00 uur wederom een Boerenbattle in "De Reinder".


Tijdens deze editie zullen Jorg & Laura en Sem & Lotte van CV De Lamballen de strijd met elkaar aangaan om te bepalen wie het boerenbruidspaar van 2019 wordt. De winnaars van deze Boerenbattle zullen nog dezelfde avond met elkaar in de "onecht" worden verbonden. De Ceremoniemeester is ook dit jaar weer Henk van Meijl. Hij zal proberen de Boerenbattle in goede banen te leiden.

De Huwelijksceremonie zal vervolgens op geheel eigen en ludieke wijze worden voltrokken door Pastoor Hendricus van de Schef en Burgemèster Frank van Nol van Broer van Luwwe. Aansluitend is er een receptie en hierna zal er een groot feest losbarsten in De Reinder. Optredens zijn er deze avond van De Boerenjongens die speciaal voor deze Boerenbattle een optreden komen geven. Jordi, Bas, Stan en Luca, ook bekend van de laatste editie van de Buulse Proms, zullen het aanwezige publiek verrassen met een geweldige act. Ook De Foute Jongens, Jos, Nico en Leo (De Prins van De Heiknuuters) zullen later op de avond nog even een feestje komen bouwen.

Natuurlijk kunt u tijdens deze avond genieten van echte krentenmik, hapjes en roggebrood mede mogelijk gemaakt door Plus Dennis van Moorsel en verse zult geschonken door slagerij Twan Ras. Het Boerenbruidsboeket wordt wederom geschonken door Bloemsierkunst Rutten.

CV De Toeters, Jorg, Laura, Sem en Lotte nodigen iedereen uit om bij deze Boerenbattle aanwezig te zijn en om hen aan te komen moedigen.
Samen met hun kersverse hoogheden gaan ze er op zaterdag 12 januari in De Reinder op Schoewèt vanaf 21.00 uur een mooie avond van maken.

Meer berichten
 

DIGITALE KRANT

NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief
FOTOSERIES