Adjudant Frank, Prinses Annemarie, Prins Frank, Adjudant Marc
Adjudant Frank, Prinses Annemarie, Prins Frank, Adjudant Marc (Foto: CV de Roesdonkers)

Prins Frank II en Prinses Annemarie veroveren Roesdonk

Afgelopen zaterdag zijn Frank Somers en Annemarie Somers-Kursten tijdens het prinsenbal uitgeroepen tot Prinsenpaar 2019 van C.V. De Roesdonkers!


Deze avond werd het Roesdonkers jaaroverzicht gepresenteerd door Erjan Ras en Frank Winters. Ze begonnen met een terugblik op het te gekke carnavalsseizoen met Ex-Prins Marc en Ex-Prinses Lidy, gevolgd door allerlei onvergetelijke activiteiten van het afgelopen jaar in Roesdonk. Als afsluiter volgde de weerspreuk voor komend carnavalsseizoen: Now gèn herfst of lente, mèr Somers en Winters in alle festtènte!!

Prins Frank (36 jaar) is de zoon van Sjaak en Toos Somers. Prinses Annemarie (33 jaar) is de dochter van Jac en Gerda Kursten. Samen met hun dochter Resi en zoon Lenn wonen ze in het ouderlijk huis van Prins Frank aan de Zitterd. Prins Frank is werkzaam als programmeur bij Edufax in Leende en Prinses Annemarie werkt als coördinator bij Poli Chirurgie in het Catharina Ziekenhuis te Eindhoven. Daarnaast wordt er elke week gevoetbald en gehandbald, houden ze van gezellig barbecueën met vrienden en familie en zijn ze beide lid van C.V. De Oelewappers.

Carnaval is bij beide met de paplepel ingegoten. Prins Frank begon als lid bij buurtvereniging ZWH, daarna enkele jaren bij de C.V. De Knotsköp en later heeft hij samen met vrienden C.V. De Oelewappers opgericht. Prinses Annemarie komt ook uit een echt carnavalsgezin. 22 jaar geleden waren haar ouders prinsenpaar van C.V. De Ossedrijvers in Sterksel. Sinds jaar en dag lopen ze mee in de optochten en slaan geen feestje over.

Prins Frank II en Prinses Annemarie gaan er samen met hun adjudanten Frank Winters en ex-prins Marc van Dijk en natuurlijk met het jeugdprinsenpaar Lars en Lieke en jeugdvorst Daan een geweldige carnaval van maken.

Meer berichten
 

DIGITALE KRANT

NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief