De entreekaarten van de Bonte Avonden zijn in stijl van het thema
De entreekaarten van de Bonte Avonden zijn in stijl van het thema (Foto: CV de Muuzevangers)

Verkoop Bonte Avond kaarten Muuzevangers gestart

Het officiële startsein werd zondag 6 januari al gegeven: om 11:00 uur werden in Borgondia de eerste kaarten verkocht voor de Bonte Avonden 2019 van CV de Muuzevangers. En die Bonte Avonden beloven weer een waar spektakel te worden!


Thematisch concept

Meestal beginnen artiesten van de Bonte Avond met een ‘leeg vel’ en gaan zij elk met hun eigen act aan de slag om het publiek een gevarieerde en onderhoudende Bonte Avond te bieden. De LACH staat centraal, en zo brengen zij de aanwezigen al echt in carnavalssfeer. Maar dit jaar hebben zij, na de succesvolle ervaring van vorig jaar, een kader meegekregen dat de avond rondom een thema is opgebouwd. Voor 2019 zal dit thema “Café de Scheep” zijn, alle acts spelen zich af in en om (en wellicht ook over) dit roemruchte café. Ook zal het programma aangevuld gaan worden met artiesten van buiten Maarheeze.

Twee voorstellingen, één voorpremière

Benieuwd hoe dit uitpakt? Er zijn dit jaar opnieuw twee Bonte Avonden, die echter wel voorafgegaan zullen worden door een speciale Voorpremière. Tijdens de Voorpremière zullen de Mareser artiesten en groepen alvast laten zien wat zij dit jaar voor u op de planken zullen gaan zetten. De Voorpremière vindt plaats in De Smeltkroes op vrijdag 18 januari om 20:00 u, en kaarten voor deze speciale avond kosten slechts € 7,50. Hierna volgen de reguliere Bonte Avonden op zaterdag 19 januari en zaterdag 26 januari, eveneens telkens om 20:00 u. Op deze avonden zullen ook de buitendorpse artiesten voor u optreden; de kaarten hiervoor kosten € 12,50. De kaarten zijn verkrijgbaar aan de bar van De Smeltkroes of online via de Muuzesjop, de webshop van de Muuzevangers (www.muuzevangers.nl/webshop). LET OP: omdat het aantal Bonte Avonden beperkt is, is het aantal beschikbare plaatsen óók beperkt… wacht daarom niet te lang met uw aanschaf, want vol is vol!

Meer berichten
 

DIGITALE KRANT

NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief
FOTOSERIES