Het boerenbruidspaar van de Muuzevangers
Het boerenbruidspaar van de Muuzevangers (Foto: CV de Muuzevangers)

Mareser boerenbruidspaar wordt in de onecht verbonden

Langzaamaan nadert voor Huub van der Linden en Kitty Klingen uit Maarheeze hun Grote Dag: op zaterdag 12 januari geven zij elkaar tijdens de boerenbruiloftceremonie het ja-woord ten overstaan van mijnheer pastoor én alle toegestroomde aanwezigen, waarna zij in de onecht verbonden zullen zijn.


Na een gezellige (maar helaas besloten) koffietafel met genodigde familie, vrienden en kennissen waarvoor de boerenbruidegom Huub in stijl zijn boerenbruid Kitty op zal gaan halen, zullen zij om 20:00 uur in vol ornaat de grote zaal van De Smeltkroes betreden. Hier zal de pastoor na een stichtelijk woord en in het bijzijn van de getuigen zijn zegen geven aan het huwelijk, mits de aanwezigen hier geen bezwaren tegen hebben die dit in de weg staan. En we wéten dat dit elk jaar toch weer een ‘spannend’ moment blijkt te zijn! Aansluitend recipieert het kersverse paar en start het Boerenbal, wat ongetwijfeld net als voorgaande jaren tot in de kleine uurtjes zal duren.

Alle Muuzevangers en Muuzevangerinnekes worden van harte uitgenodigd om bij dit agrarisch getinte spektakel aanwezig te zijn, waarbij gepaste kleding in stijl gewenst is. Als je daarbij ook een cadeau aan het boerenbruidspaar wilt overhandigen, verzoeken ze je om géén levende have te schenken.

Meer berichten
 

DIGITALE KRANT

NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief