Instrumentale muziek en zang zullen gecombineerd worden.
Instrumentale muziek en zang zullen gecombineerd worden. (Foto: )

Uniek nieuwjaarsconcert in de Cantine

Harmonie Les Echos en Bigband Budel laten een mooie variatie aan muziek horen


BUDEL-DORPLEIN - Harmonie Les Echos en Bigband Budel organiseren op zaterdag 12 januari 2019 een uniek nieuwjaarsconcert in de Cantine in Budel-Dorplein. Instrumentaal, zang, pop, jazz, latin, filmmuziek: Het belooft een heel interessante avond te worden met een groot, mooi en gevarieerd aanbod van muziekstijlen. Een avond die u niet mag missen!

Les Echos de Dorplein

We kennen Harmonie Les Echos de Dorplein inmiddels vanwege de lange historie in Budel-Dorplein. De harmonie werd al opgericht in 1900. Gezamenlijk muziek maken werd gestimuleerd door de directie van de zinkfabriek. Meer dan honderd jaar heeft de harmonie vele successen geboekt en is meegegroeid met de historie van het dorp.

Het repertoire van Les Echos varieert van traditionele harmoniewerken tot filmmuziek en moderner werk, op maat gearrangeerd voor de huidige bezetting. Hiervoor heeft de vereniging de samenwerking gezocht met componist en arrangeur Steven Henry. Samen plezierig én op niveau muziek maken, dat wil Les Echos graag met u delen!

Bigband Budel

Inmiddels bestaat Bigband Budel alweer vijftien jaar. Zij zijn bekend van het organiseren van niet de minste evenementen, zoals als Singing with a bigband, Dancing with the Cranendonckstars, Sinterklaasprojecten en Picknick in the park. Het repertoire van de bigband omvat vele stijlen: van jazz, pop, latin tot bebop en swing. Naast instrumentale nummers worden er ook vele nummers met zang gepeeld. Sandra Hultink is de vaste zangeres van de band. Bigband Budel staat onder leiding van de zeer bekende André Willems

Afterparty

Na deze optredens is er ook nog een afterparty, die wordt verzorgd door de band One Moment Please. Ook zij hebben swingende muziek op de setlijst staan.

Gratis entree

Het nieuwjaarsconcert vindt op zaterdag 12 januari plaats in de Cantine in Budel-Dorplein, adres: Hoofdstraat 80. De aanvang is om 20.00 uur en de zaal gaat open om 19.30 uur. De entree is gratis.

Meer berichten
 

DIGITALE KRANT

NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief
FOTOSERIES