Logo grenskoerier.nl

Thema-avond over tienerprostitutie in Oost Brabant

Op maandagavond 10 december organiseert Watch Nederland een thema-avond in Eindhoven over tienerprostitutie in Oost-Brabant. Wat gebeurt er in de regio, hoe herkent u de signalen bij jongeren in uw buurt? En bij wie kunnen mensen terecht? Publiek is welkom, na inschrijving, het aantal stoelen is beperkt. Sprekers zijn specialisten van zorginstellingen, hulpinstanties, politie en justitie. 10 december, in het Van Abbe museum in Eindhoven, 19.30 uur.


Mensenhandel en tienerprostitutie in het bijzonder staan regelmatig volop in de aandacht. Helaas ook in Oost-Brabant.

WATCH Nederland (Terre des Hommes/CKM-Fier) nodigt u en belangstellenden van harte uit op 10 december in Eindhoven, voor een eenmalige thema-avond omtrent casuïstiek, preventie en aanpak van deze problematiek in Oost-Brabant. Ook lanceert WATCH Nederland deze avond een unieke campagne waarbij een bijzonder beroep wordt gedaan op prostitutieklanten en hun verantwoordelijkheid als eerstelijns getuigen. Er zijn slechts 130 plaatsen beschikbaar, dus wees er snel bij!

Aan de hand van casuïstiek uit de regio wordt o.l.v. Lex Roolvink, burgemeester van Grave en Voorzitter Regionale Tafel Mensenhandel, tekst en uitleg gegeven over de strijd tegen mensenhandel, waaronder tienerprostitutie.

Aan het woord komen de Politie, het OM, de GGD, Veilig Thuis, Humanitas, het Leger des Heils, Lumens, Neos, MO Den Bosch en WATCH Nederland.

Na afloop van de presentatie is er volop gelegenheid de burgemeester en overige sprekers vragen te stellen.

Wilt u deze avond bijwonen, dan kunt u zitplaatsen reserveren (maximaal 2 personen) via deze link:

https://www.terredeshommes.nl/thema-avond-mensenhandel-en-tienerprostitutie

Meer berichten

Meest gelezen

Meest geliked

Bedankt namens Marishof! 25/3
Wandel virtueel door een museum tijdens de coronacrisis 28/3
De Grenskoerier brengt je samen 26/3