Foto:

Nieuw in Soerendonk: de bandenwissel

De bandenwissel uit Soerendonk is dé specialist op het gebied van banden en velgen. Eigenaar Jeroen Kuipers levert niet alleen banden en velgen, maar monteert ze ook. Bovendien zorgt hij voor opslag wanneer dat nodig is.


Door Desiree Pennings

Van oorsprong is Jeroen automonteur. Hij werkte tien jaar in een autogarage en heeft een voorliefde voor het vak. Vanuit die liefde ontstond het idee om voor zichzelf te beginnen. 'Met mijn kennis kan ik mensen goed adviseren. Wanneer ze op zoek zijn naar banden krijgen ze eerst een offerte met verschillende merken, zodat ze zelf kunnen kijken wat ze willen. Wanneer ik de banden bestel, kan ik ze vervolgens binnen twee dagen monteren. Ik kan zeer snel schakelen.'

Personenauto's, aanhangers, bedrijfsbusjes en lichte campers: Jeroen kan ze met zijn apparatuur allemaal voorzien van nieuwe, zomer- of winterbanden. Daarbij worden de banden meteen uitgebalanceerd. Jeroen: 'Ik controleer de versleten banden meteen op slijtagegedrag. Het is immers zonde als je nieuwe banden na een half jaar alweer versleten zijn.'

Met de winterperiode in het vooruitzicht is het slim om de zomerbanden te verwisselen voor winterbanden. Dit kan bij de bandenwissel inclusief velgen. Ook worden de banden veilig en droog opgeslagen, wat u thuis ruimte bespaart.

De bandenwissel is gevestigd aan Praatsveld 8a en is alleen geopend op afspraak. Die kunt u maken via telefoonnummer 06-83802710, e-mailadres info@debandenwissel.nl of de website. Ook kunt u banden of velgen bestellen via de webshop, waarop een uitgebreid assortiment te vinden is. Kijk maar eens op www.debandenwissel.nl/webshop.

Lees ook

Meer berichten
 

DIGITALE KRANT

NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief
FOTOSERIES