Prachtige DUO- Fiets voor "Os Thoes"

Duo fiets Os Thoes
Duo fiets Os Thoes (Foto: )

Sinds afgelopen week heeft Os Thoes de beschikking over een eigen duo-fiets. De aanschaf is mede mogelijk gemaakt door de Stichting Philips de Jongh Fonds.Vrijwilligers en mantelzorgers kunnen met een van de bewoners een tourtochtje maken door de omgeving, boodschappen doen etc. Ook voor mensen met dementie is het heerlijk de frisse wind te ervaren op de fiets.


Bent u nog geen vrijwilliger bij Os Thoes? Als u het wel ziet zitten om met de fiets een ritje te maken of anderszins u in te zetten voor een van de bewoners, kunt u zich altijd aanmelden bij het huis op de Graafschap Hornelaan 27 in Budel. In overleg met de medewerkers kunnen daar dan afspraken over gemaakt worden.

Het leven in Os Thoes, een open kleinschalig thuis voor mensen met dementie, wordt als heel prettig ervaren door de bewoners en de families. Binnenkort "vieren" ze het eenjarig bestaan. Het huis is nu al een voorziening die niet meer weg te denken is in het zorgaanbod binnen de gemeente.

De partners in het project, woCom, gemeentebestuur, de zorgverlener en de Stichting Woonzorg Cranendonck gaan op korte termijn aan tafel om de toekomst van dit zorgaanbod binnen onze gemeente te evalueren. Van de uitkomst zullen ze u op de hoogte houden.

Meer berichten

Meest gelezen

Meest geliked

De Boogurt rent voor Suze 2 16/5
sv Budel VR1 is kampioen en promoveert naar de 4e klasse! 17/5
De Toeters tellen af 1 17/5
 

DIGITALE KRANT

NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief
FOTOSERIES