Sint en zijn pieten in Budel-Schoot
Sint en zijn pieten in Budel-Schoot (Foto: )

Energieke en drukbezochte sinterklaasintocht in Budel-Schoot

Een grote groep kinderen én volwassenen uit Budel-Schoot was op zondag 18 november op de been om Sinterklaas te ontmoeten. Dat gebeurde tijdens een zonnige en originele sinterklaasontvangst, die 's ochtends startte op het Stationsplein in Budel-Schoot.


Op het plein en later in gemeenschapshuis De Reinder werden Sinterklaas en zijn Pieten getrakteerd op een energiek en muzikaal ontvangst. In samenwerking met Danspiet en Coole Piet had de stichting Sint in Schoot (SIS) hiervoor een eigen sinterklaasfeestknaller gemaakt. Het nummer werd luidkeels meegezongen en -gedanst. Veel kinderen hadden de danspasjes afgekeken van de bijbehorende videoclip. Daardoor hadden ze thuis al flink kunnen oefenen. Na de dansdemonstratie met dorpsgenoten Henk en Kees was er een groot sinterklaasfeest, met diverse spelletjes en een mini-disco waarbij de voetjes opnieuw van de (disco)vloer konden. Vanzelfsprekend gingen de kinderen niet met lege handen naar huis.

De intocht in Budel-Schoot is mogelijk gemaakt door de ondersteuning van een groot aantal sponsoren, sinterklaasvrijwilligers en de Toetermegjes. Voor meer info over de activiteiten van Sint in Schoot zie www.sintinschoot.nl, Facebook en het YouTube-kanaal van de stichting.

Meer berichten

Meest gelezen

Meest geliked

De Boogurt rent voor Suze 2 16/5
sv Budel VR1 is kampioen en promoveert naar de 4e klasse! 17/5
De Toeters tellen af 1 17/5
 

DIGITALE KRANT

NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief
FOTOSERIES