Sinterklaas met enkele pieten, foto: Thijs Bergmans Sint Nicolaas Comité Budel
Sinterklaas met enkele pieten, foto: Thijs Bergmans Sint Nicolaas Comité Budel (Foto: Thijs Bergmans Sint Nicolaas Comité Budel)

Nagenieten van een grandioze intocht!

Vonden jullie de intocht van Sinterklaas in Budel ook zo mooi? Het Sint Nicolaas Comité Budel kan terugkijken op een goed verlopen intocht.


Zowel voor als achter de schermen helpen veel mensen mee aan de hele intocht van Sinterklaas in Budel. Het Sint Nicolaas Comité wil via deze weg dan ook alle vrijwilligers en donateurs hartelijk bedanken voor hun inzet!

Één persoon wil het Sint Nicolaas Comité Budel nog extra in het zonnetje zetten. Jén Adams zet zich al 35 jaar op bijzondere wijze in voor de intocht van Sinterklaas in Budel en heeft daarbij een bijzondere vriendschap opgebouwd met Sinterklaas. Via deze weg willen ze Jén dan ook hartelijk bedanken voor zijn jarenlange inzet!

Heeft u nog een leuke anekdote of een herinnering aan deze 35 jaar of wilt u Jén ook bedanken? Deze berichten kunt u sturen naar comite@sinterklaasinbudel.nl.

Het Sint Nicolaas Comité Budel wil ook graag weten wat u vond van de intocht. Heeft u opmerkingen, ideeën of tips? Laat het dan weten! Dat kan bijvoorbeeld door naar de evaluatievergadering te komen op donderdag 13 december 2018 om 20.30 uur bij Café/zaal De Wielerbaan. U bent van harte welkom.

Meer berichten

Meest gelezen

Meest geliked

De Boogurt rent voor Suze 2 16/5
sv Budel VR1 is kampioen en promoveert naar de 4e klasse! 17/5
De Toeters tellen af 1 17/5
 

DIGITALE KRANT

NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief
FOTOSERIES