Foto:

Ruben van der Kruis wint SchildersVakprijs

Ruben van der Kruis wint SchildersVakprijs


Ruben van der Kruis uit Maarheeze heeft de SchildersVakprijs gewonnen in de categorie Onderhoudsschilderwerk. Hij won zowel de publieksprijs als de juryprijs. Dit werd afgelopen donderdag 22 november bekend gemaakt tijdens de prijsuitreiking op het hoofdkantoor van Mercedes-Benz in Utrecht.

Ruben van der Kruis is eigenaar van Van der Kruis Vakschilders. Met zijn 37 jaar was hij één van de jongste genomineerden. Dat hij deze prijs heeft gewonnen is met name bijzonder, omdat het vaak grote bedrijven zijn die winnen.

Van der Kruis knapte eerder dit jaar het Wijnhuis Beaugrim in Weert op, die is gevestigd in de rijksmonumentale boerderij Jankushoof uit 1824. Er stemden meer dan 4.000 mensen voor zijn categorie en de schilder uit Maarheeze kreeg de meeste stemmen. Volgens de jury heeft hij meer dan uitstekend werk geleverd. 'Hij heeft al zijn kennis en kunde ingezet en dat is veel, al is er elke dag in de schildersbranche wel weer wat nieuws te leren. En daar is hij zich terdege van bewust.'

De Nationale SchildersVakprijs is een bekende wedstrijd binnen de schildersbranche en bestaat sinds 2008. In totaal worden zes prijzen uitgereikt in drie categorieën. De juryprijs en de categorieprijzen werden bepaald door een vakkundige jury. De winnaar van de publieksprijs is het project met het meeste aantal stemmen van het publiek.


Meer berichten

Meest gelezen

Meest geliked

De Boogurt rent voor Suze 2 16/5
sv Budel VR1 is kampioen en promoveert naar de 4e klasse! 17/5
De Toeters tellen af 1 17/5
 

DIGITALE KRANT

NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief
FOTOSERIES