Carnibal was een grandioos begin van het seizoen
Carnibal was een grandioos begin van het seizoen (Foto: )

Geslaagde eerste editie Carnibal bij De Toeters

Op 17 november werd De Reinder voor de eerste keer in het nieuwe carnavalsseizoen omgetoverd tot een carnavalsparadijs waar de eerste editie van Carnibal op de planning stond.


De organisatie (c.v. De Toeters en een aantal leden van Schootse carnavalsverenigingen) hoopte met dit bal een fantastische aftrap te kunnen geven aan het jubileumseizoen van De Toeters. Niemand minder dan Bonte Carlo stond de gehele avond, op zijn manier, te draaien waardoor je eigenlijk gegarandeerd bent van een meer dan gezellige avond!

De eerste stap in het 66-jarig-jubileumseizoen is gezet, de kop is eraf en het lijkt erop dat alle ingrediënten aanwezig zijn om er iets grandioos van te gaan maken. Dank aan iedereen die op dit Carnibal aanwezig was en zorgden dat de sfeer supergezellig was. De organisatie kijkt in ieder geval terug op een zeer geslaagde avond waarbij ook de twee koppels voor de Boerenbattle bekend werden gemaakt. Beide koppels komen uit c.v. De Lamballen en hier zal een sportieve strijd gaan losbarsten wie uiteindelijk op 12 januari in het onecht met elkaar gaan trouwen. Eén ding is zeker ... een groot feest gaat het worden! Wordt het Sem Jansen & Lotte Houben of Jorg Bekelaar & Laura Kees

Voordat ze daar antwoord op gaan krijgen kijken ze eerst reikhalzend uit naar 5 januari 2019. De dag dat de nieuwe jubileumprins en/of prinses bekend wordt gemaakt! Natuurlijk houden ze iedereen op de hoogte en worden binnenkort de eerste hints bekend gemaakt in de Grenskoerier en op de site- en Facebookpagina.

U leest het, er is van alles te beleven in Toeterland en natuurlijk vinden ze het fijn en bovenal gezellig wanneer ze jullie allemaal mogen ontmoeten bij één of meerdere activiteiten. Natuurlijk heeft u ook 25 en 26 mei al op de kalender geschreven, immers in dit weekend vieren De Toeters hun jubileum. Een weekend dat zeker niet gemist mag worden!


Meer berichten

Meest gelezen

Meest geliked

De Boogurt rent voor Suze 2 16/5
sv Budel VR1 is kampioen en promoveert naar de 4e klasse! 17/5
De Toeters tellen af 1 17/5
 

DIGITALE KRANT

NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief
FOTOSERIES