De Mannen van Metaal zijn actief bezig geweest met het maken van lichtornamenten
De Mannen van Metaal zijn actief bezig geweest met het maken van lichtornamenten (Foto: )

Geslaagde brunch met zangkoor Zingmares in Huiskamer Budel-Schoot

De maandelijkse Brunch van afgelopen zondag was zeer geslaagd. Zangkoor Zingmares luisterde de brunch op met allerlei liedjes, van de Beatles tot Guus Meeuwis, De gasten hebben genoten van de mooie en zeer afwisselende zang, het lekkere eten en van elkaars gezelschap. Langs deze weg wil de Huiskamer het zangkoor Zingmares nogmaals heel hartelijk bedanken!


Maar ook volgende maand is er weer een brunch, deze Kerstbrunch is op zondag 16 december om 12.00 uur. Aanmelden en betalen kan t/m 14 december. De kosten zijn 8.00 euro inclusief consumpties.

Er zijn nog enkele plaatsen vrij voor de eetavond op vrijdag 30 november om 17.30 uur. Dan komen De Mannen van de Dwarsstraat de avond opluisteren met muziek en zang. Het kookteam van de Dorpsmaaltijd gaat voor een heerlijk 3-gangenmenu zorgen. De kosten zijn 12.50 euro exclusief consumpties. Aanmelden en betalen kan t/m 23 november.

Wendy's knutselmiddag is op woensdag 5 december om 13 30 uur. Ze gaat dan met de gasten een houten schijf van een boomstam versieren met grote dennenappels. De kosten zijn 5.00 euro, alle materiaal inbegrepen. Aanmelden en betalen kan t/m 28 november.

Op woensdag 21 november kunt u om 10.00 uur een herfststukje komen maken. Monique en Toos begeleiden dit en helpen u waar nodig. De kosten zijn 5.00 euro, alle materiaal inbegrepen, inclusief een kopje koffie of thee. Wel even een mesje en kniptangetje mee tegen. Aanmelden en betalen kan t/m 19 november. Mannen zijn natuurlijk ook welkom.

De laatste weken waren de mannen van metaal niet aan het slopen zoals ze dat anders doen, maar ze zijn heel actief bezig geweest met het maken van lichtornamenten voor het Vogelsplein. Deze zijn nu klaar en afgelopen vrijdag zijn ze opgehangen. Het Vogelsplein is weer mooi verlicht.

Er zijn nog steeds mooie kerstkaarten verkrijgbaar in de Huiskamer, voor 0.50 cent per stuk

De Huiskamer is telefonisch bereikbaar op telefoonnummer 06-13877545 en 06-41092447


Meer berichten

Meest gelezen

Meest geliked

De Boogurt rent voor Suze 2 16/5
sv Budel VR1 is kampioen en promoveert naar de 4e klasse! 17/5
De Toeters tellen af 1 17/5
 

DIGITALE KRANT

NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief
FOTOSERIES