Foto:

Uitnodiging voor Kick-Off bijeenkomst

SOERENDONK - Het Team Happy Fuel en Phidias van de gemeente Cranendonck nodigt u uit voor de kick-off bijeenkomst waarin overlegd wordt over de toekomst van de Baronie van Cranendonck.


De afgelopen jaren is er met veel verschillende initiatiefnemers, bewoners, het bedrijfsleven en anderen gepraat over het geweldige Baronie van Cranendonck. Er is een gezamenlijke en stevige fundering gelegd voor de toekomst van dit gebied. Het Team Happy Fuel en Phidias van de gemeente wil samen met de inwoners van Cranendonck de stap zetten om vanuit deze basis te komen tot een uitwerking van een samenhangend concept.

Met een frisse blik, een internationaal tintje, volle energie en een backpack aan creativiteit gaat het team van Phidias en Happy Fuel de komende maanden op pad met als doel: een haalbare en kleurrijke toekomst voor onze Baronie. En u mag met hen meedenken!

Plaats en tijd

Er wordt een bijeenkomst georganiseerd over de toekomst van Baronie van Cranendonck. Komt u ook?!

Op donderdag 8 november vindt de kick-off bijeenkomst plaats aan Cranendonck 4m in Soerendonk. De bijeenkomst start om 19.30 uur en duurt tot 22.00 uur.

Wat kunt u verwachten?

Samen met u wil het team de handen ieen slaan om een vliegende start te maken met het Concept voor de Baronie van Cranendonck. Ze stellen zich graag aan u voor, vertellen u hun aanpak en willen mét u komen tot mooie ideeën.

Kom daarom ook en neem het team van Phidias en Happy Fuel mee in uw dromen. Ze zijn benieuwd!!

Meer berichten
 

DIGITALE KRANT

NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief