Sint Maarten viering anders dan anders in Maarheeze

Het is weer bijna zover, op zondag 11 november wordt in Maarheeze de Sint Maarten lampionnen optocht gehouden.


Ze zullen starten om 18.30 uur bij zorgcentrum Marishof (verzamelen bij de hoofdingang aan het Hagelkruis). De lampionnenoptocht gaat onder begeleiding van de fanfare De Poort van Brabant via de Floralaan, Smits van Oyenlaan, Stationsstraat, Kijkakkers en dan via het voet /fietspad naast de smeltkroes naar het schoolplein van de Muzenberg. Waar verschillende vuurkorven zullen staan in plaats van een groot vreugdevuur. Zo is er ook meer tijd om langs de deuren te gaan om te zingen.

Alle kinderen van de Muzenberg in Maarheeze krijgen een brief met de informatie betreffende de Sint Maarten viering. Aan deze brief zit een bon waarmee ze een lekkere koek bij Sint Maarten kunnen halen. Voor de liefhebber is er chocolademelk te krijgen, deze wordt net als voorgaande jaren gesponsord door Kiwanis Cranendonck.

Bent u inwoner van Maarheeze en heeft een kind (kinderen) dat niet op de Muzenberg naar school gaat of op speciaal onderwijs zit, ook daaraan is gedacht. Op de avond zelf kunt u in de kraam een bon voor €0,50 kopen en inleveren voor een koek. Gelieve gepast te betalen.

Deelname is op eigen risico. Ze hopen op een grote opkomst op zondag 11 november!

PS; bij erg slecht weer zal de viering niet door gaan en word dit gemeld via aanplakbiljetten bij de winkels in het dorp.

Meer berichten
 

DIGITALE KRANT

NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief