Foto:

Publieksbijeenkomst Dementievriendelijk Cranendonck in De Smeltkroes

Op dinsdag 27 november wordt de publieksbijeenkomst "Dementievriendelijk Cranendonck" gehouden. Deze avond vindt plaats in De Smeltkroes en begint om 19.30 uur.


In Cranendonck wordt gewerkt aan een dementievriendelijke gemeenschap, en aan blijvende aandacht voor mensen met dementie en hun mantelzorgers. Uw hulp kunnen ze daarbij goed gebruiken! Doet u ook mee? Kom dan naar de publieksbijeenkomst 'Dementievriendelijk Cranendonck'.

Aan de hand van optredens van toneelgroep Ervarea komen tijdens deze avond verschillende ervaringen van leven met dementie aan bod en verzamelen ze ideeën en initiatieven hoe mensen met dementie betrokken blijven in de gemeenschap. Hoe kunt u daar als ondernemer, vereniging of inwoner aan bijdragen? Ze vragen u mee te denken over hoe hier in de toekomst vorm aangegeven kan worden.

Deze bijeenkomst is bedoeld voor iedereen die zich betrokken voelt bij het thema (leven met) dementie en bij wil dragen aan een dementievriendelijke Cranendonckse gemeenschap. (betrokken inwoners, een KBO-groep, woongroepen, zorgcoöperaties, onderwijs, ondernemersverenigingen, dagopvang, bibliotheek etc.)

U kunt zich aanmelden voor deze bijeenkomst via www.goedbezigcranendonck.nu Doe dit s.v.p. vóór 20 november. Op deze site vind u ook meer informatie over wat dementievriendelijk inhoudt. Eén week voor de bijeenkomst ontvangt u het programma en de locatiegegevens.

Meer berichten
 

DIGITALE KRANT

NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief