Foto:

Fancy Fair bij de Klimroos

De Klimroos is een stichting die zich ruim 43 jaar inzet voor mensen met een beperking en dit dan in de meest brede zin des woord.


Met uitzondering van het begeleid zwemmen op de zaterdagvoormiddag en de vakantieweek vinden jaarlijks alle ongeveer 150 activiteiten plaats in het soosgebouw De Klimroosboerderij. Deze is gelegen aan de Poelderstraat 2 te Budel.

Iedere maandag is er een club actief met deelnemers die in een sociaal isolement verkeren of er dreigen te geraken; op de donderdagavond is een club actief met een verstandelijke en of lichamelijke beperking. Deze twee groepen deelnemers werken het hele jaar door om hebbedingetjes te maken die dan een keer per jaar te koop aangeboden worden, en dat is nu weer op zondag 4 november van 13.30 uur tot 18.00 uur.

Ook draait op deze oergezellige middag het alom bekende rad van avontuur waarbij vele mooie prijsjes te winnen zijn. Er wordt gezorgd voor een hapje en een drankje, zoals o.a. vers gebakken wafels met een recept uit grootmoeders tijd.
Des gewenst kunt u op deze middag meer informatie krijgen over het Klimrooswerk. Iedereen is van harte welkom, de entree is gratis en met uw aanwezigheid steunt u de Klimroos.

Meer berichten
 

DIGITALE KRANT

NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief