Projectie, workshop voor mantelzorgers

Binnenkort organiseert het Steunpunt Mantelzorg Cranendonck de workshop "Projectie". De workshop is vooral bestemd voor mantelzorgers, maar ook voor andere mensen die met zorg te maken hebben is de workshop interessant.


De workshop wordt verzorgd door Gerry Sieben. Op haar website www.siebencoaching.nl omschrijft zij de workshop als volgt:
Ben jij ook zo goed dat je al snel "weet" wat de ander denkt, voelt en nodig heeft? Juist in de mantelzorg een ontzettend handige eigenschap…toch? Weet je dan ook echt wat de ander wil en denkt, of projecteer je je eigen gevoelens, onzekerheden en emoties uit jouw eigen ervaringen…

Het thema projectie is een ontzettend ruim begrip. In deze workshop neemt ze je aan de hand om je inzicht te vergroten en jezelf tegen te komen. Enkele onderdelen zullen zijn: Zelfinzicht, oordelen, irritatie en kernwaarden… Spreekt dit je aan en ben je er klaar voor jezelf onder de loep te nemen? Dan leert ze je graag de basistechnieken aan om met projectie aan de slag te kunnen en zo op een positieve manier verder te kunnen groeien!
Let op: in de groep is openheid een vereiste, door naar elkaar te luisteren en open te durven spreken brengt de workshop je in beweging!!!

Omdat veel mantelzorgers overdag vaak zijn verhinderd, wordt de workshop zowel overdag als 's avonds aangeboden:
Dinsdag 20 november van 10:00-12:00 uur in "Onze School" Stationsstraat 52 in Maarheeze
Woensdag 21 november van 19:30-21:30 uur in de huiskamer "'t Buuls Zitje", Dokter Anton Mathijssenstraat 32 in Budel.

Per workshop kunnen er 6 tot 12 mantelzorgers deelnemen.

Voor aanmelden en informatie: Stuur een berichtje naar het Steunpunt Mantelzorg Cranendonck franktoonen@cordaadwelzijn.nl of bel met 06-39844550.

Meer berichten
 

DIGITALE KRANT

NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief
FOTOSERIES