Foto: Karin Bergmans

Budelse Comedie start voorverkoop 'Vals Plat'

De maand november staat weer voor de deur en dat betekend dat het weer tijd is dat toneelvereniging De Budelse Comedie haar nieuwste najaarsproductie kan gaan presenteren. Onder regie van Piet Fransen zal worden opgevoerd: "Vals Plat", een kluchtig blijspel in vijf bedrijven, geschreven door Julia Engelen


De première hiervan vind plaats op zaterdag 17 november en de overige voorstellingen staan gepland op zondag 18, zaterdag 24 en zondag 25 november in gemeenschapshuis De Borgh te Budel, aanvang telkens om 20.00 uur. Ook een matineevoorstelling staat op het speelprogramma en wel op zondag 25 november, de aanvang is dan om 14.00 uur.

U krijgt een kijkje in het leven van de Vlaamse fanatieke wielrenner Jos Krollemans, die inwoont bij zijn broer Maurice, diens vrouw Viviane en dochter Eva..Jos heeft het probleem dat hij een spraakgebrek heeft en niet erg succesvol is in de wielerkoersen die hij rijdt. Zijn overactieve familie Krollemans die handelt in sport-ondersteunende artikelen stellen alles in dienst van de koers van hunne Jos. Dat dit gepaard gaat met de nodige verwikkelingen zult u wel begrijpen.

De voorverkoop van toegangskaarten (á €8) gaat vanaf vrijdag 26 oktober van start bij boekhandel Bruna aan de Markt te Budel.
Verder wil de Budelse Comedie er op attenderen dat, (buurt-) verenigingen, carnavals-, vriendengroepen of bijv. personeelsverenigingen, die vanaf 20 personen gezamenlijk deze voorstellingen willen bezoeken kunnen rekenen op 'n fikse korting op de normale toegangsprijs!

Interesse? Informeer dan snel naar de mogelijkheden bij Math Roost tel: 0495- 492253 of per email: debudelsecomedie@lijbrandt.nl
Voor meer info omtrent dit leuke stuk kunt u terecht op de website www.debudelsecomedie.nl.

Meer berichten
 

DIGITALE KRANT

NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief