Ook dit jaar kan de prins weer proosten met onze eigen Lawineboys, foto: Jos Meusen.
Ook dit jaar kan de prins weer proosten met onze eigen Lawineboys, foto: Jos Meusen. (Foto: foto de Meus)

Knallend begin van carnavalsseizoen

BUDEL - Voor de vijfde keer alweer start carnaval in Buul en de verre regio met het 11-11 evenement Ut Get Beginne. Omdat het op zondag valt dit jaar, wordt er extra vroeg gestart: al om 14.11 uur.


Deze vijfde editie van Ut Get Beginne is er één met vroeg op de middag een speciale invulling voor de allerjongste carnavalsvierders. Daarmee kan het hele gezin, jong en oud, carnaval op een fantastische manier inzetten. De Spikids staan erom bekend een verrassende show te verzorgen en zijn er in elk geval bij. Maar ook de Lawineboys, met de uit Buul afkomstige Koen en Addy, staan garant voor een gigantische feeststemming. En daarnaast De Spikes, die bekend staan als de leukste coverband uit België. Met hun eretitel 'dé onnozelste Feestband' gaan zij er zeker in slagen om het feestje op het Capucijnerplein compleet te maken. DJ Ganzz en DJ Jerome weten als geen ander welke muziek de stemming er tussentijds in gaat houden.

Enthousiaste mede-organisator Slaatje, oftewel Leon Slaats, heeft de boekingen gedaan voor de artiesten en is ervan overtuigd dat iedere liefhebber van een gezellig feestje deze editie niet mag missen. 'Met dit programma laten we zien dat we in Brabant weten hoe je met een buitenfeestje een knallend begin kunt geven aan carnaval voor het hele gezin.' Jij bent er toch ook bij? Kijk voor meer informatie op de website www.buulderbuk.nl of op Facebook.

Meer berichten
 

DIGITALE KRANT

NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief
FOTOSERIES