De modderbak is een hoogtepunt op Offroad Budel. Niet iedereen komt daar zonder kleerscheuren doorheen, foto: Desiree Pennings.
De modderbak is een hoogtepunt op Offroad Budel. Niet iedereen komt daar zonder kleerscheuren doorheen, foto: Desiree Pennings. (Foto: )

Topweekend tijdens Offroad Budel

'Hier krijg je een mooi beeld van 4x4 rijden'

BUDEL - Offroad Budel: Ieder jaar trekt het meer bezoekers, ieder jaar zijn de mensen enthousiaster en zelfs het weer is ieder jaar beter. Dit jaar was het evenement een groter succes dan ooit. Al voor september waren alle 1.200 routes uitverkocht en ook alle 500 kinderactiviteitenkaarten raakten uitverkocht. Een enthousiaste voorzitster noemde het een topweekend.


Tijdens Offroad Budel rijden 4x4 aangedreven auto's routes in de omgeving. In totaal werden er op zaterdag en zondag 1.200 routes gereden door 1.000 auto's. Vertrekpunt was het hoofdterrein aan de Ruilverkavelingsweg, waar het gonsde van de activiteiten. Vrijdagmiddag liep de camping al vol en 's avonds barstte het feest helemaal los met feestband Anderkovver. Op zaterdagavond was het Waterproof Shampoo die iedereen uit zijn dak liet gaan. Overdag was er van alles te doen voor jong en oud, zoals kinderactiviteiten, demonstraties, wedstrijden en een 4x4 markt.

'Het was een heel groot succes', vertelt voorzitster Karin Beimans-Rutten. 'We hadden 3.000 dagbezoekers op zaterdag en zondag. Dat is naast de voorinschrijvingen en de avondgasten, en beide avonden was de tent vol. De kinderkaarten waren volledig uitverkocht.' Alles verliep goed, op een stroomstoring op vrijdagavond na. Maar zelfs die droeg bij aan de ontspannen sfeer, vertelt Karin. 'De band speelde gewoon akoestisch door met saxofoon en drum, met zaklampen erbij. Het leuke van Offroad is dat je een mooi beeld krijgt van 4x4 rijden. Het zet 4x4 en Budel op de kaart.'

Meer berichten
 

Vacatures

Bezorgers

Budel

Verpleegkundigen

Someren