Azc
Azc (Foto: )

AZC Budel zoekt vrijwilligers

AZC Budel Cranendonck is op zoek naar enthousiaste vrijwilligers voor verschillende werkzaamheden. Is er een taak die u aanspreekt en bent u 18+? Neem dan snel contact met ons op! AZC Budel Cranendonck is op zoek naar enthousiaste vrijwilligers voor verschillende werkzaamheden. Is er een taak die u aanspreekt en bent u 18+? Neem dan snel contact met ons op!


Beheerder(s) recreatiezaal:
Azc Budel Cranendonck is op zoek naar beheerders voor de recreatieruimte. Deze beheerders denken mee en organiseren en voeren activiteiten uit samen met de bewoners.
Beheerder(s) kledingwinkel:
Voor onze kledingwinkel op locatie zijn we op zoek naar enthousiaste vrijwilligers die op vaste tijden in de week een middagje in de kledingwinkel willen staan. Je taken bestaan uit het helpen van de bewoners bij het uitzoeken van kleding, toezicht houden en kleding aanvullen of opvouwen.

Begeleider vrijetijdsbesteding sport:
Als begeleider vrijetijdsbesteding kunt u zich inzetten als bijvoorbeeld voetbaltrainer en het beheren van de sporthal. Op een asielzoekerscentrum organiseren de bewoners hun activiteiten op het gebied van sport en ontspanning zelf. U levert daar een actieve bijdrage aan.

Begeleider / beheerder OLC
Als begeleider / beheerder van het OLC (open leer centrum) beheert u het computerlokaal op het AZC Cranendonck waar bewoners gebruik van kunnen maken om huiswerk te maken, informatie op te kunnen zoeken op het internet, gebruik te maken van e-mail verkeer ed. Enige kennis en ervaring als begeleider / beheerder is gewenst.
Het gaat daarbij om vaste dagdelen per week op een vast tijdstip.

Begeleider café Mundial
Café Mundial is een inloop activiteit, het is geen Nederlandse les. De asielzoeker heeft mogelijkheden om spelenderwijs in een ongedwongen omgeving kennis te maken met de Nederlandse taal. Het biedt voorbereiding op basaal Nederlands wanneer zij in een AZC gaan wonen, in het inloop/taal café wordt a.d.h.v. thema's bijv. over Nederlandse gebruiken kennis gemaakt met de Nederlandse samenleving en taal.

Begeleider kinderspeelruimte:
Het is ook mogelijk om als vrijwilliger actief te zijn in de kinderspeelruimte. Als begeleider draagt u zorg voor het mede organiseren en spelenderwijs begeleiden van activiteiten in de speelruimte.

Fietsenmaker:
Voor onze bewoners zijn we op zoek naar iemand die het leuk vindt om mee fietsen te repareren. Je houdt toezicht bij de fietsenwerkplaats en helpt bewoners bij het repareren van hun eigen fiets Het liefst op een vast dagdeel in de week.

Voor meer informatie of sollicitatie, neem contact op met Jorine Mandouraris, of Johan Vliegen, bereikbaar via T 088-7155800 of per e-mail: johanvliegen@coa.nl jorinemandouraris@coa.nl

Voor alle vrijwilligersfuncties is een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG) vereist.

Meer berichten
 

DIGITALE KRANT

NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief
FOTOSERIES