Alle prijswinnaars, foto: Liesbet Jansen
Alle prijswinnaars, foto: Liesbet Jansen (Foto: LIESBET JANSEN)

Jeugdbewegingen vallen in de prijzen tijdens uitreiking Gouden Teuten

De Posthoorn stond afgelopen zaterdag volledig in teken van de Hamont-Achelse jeugd. In samenwerking met de stad organiseerde de jeugdraad er immers opeenvolgend de Nacht van de Kids, de uitreiking van de Gouden Teuten en de Nacht van de Jeugd.


Met de Nacht van de Kids, een fuif voor iedereen van 8 tot 16 jaar, werd de aftrap gegeven voor een avond vol plezier. Twee uur lang werden de benen losgegooid op de deuntjes van Kinderdisco Dreamteam. Na deze fuif was het tijd voor de uitreiking van de Gouden Teuten. Voor deze jaarlijkse traditie van de jeugdraad werd de leiding van alle Hamont-Achelse jeugdbewegingen uitgenodigd.

Een onafhankelijke jury boog zich over de talloze foto's en video's die ingezonden werden naar aanleiding van deze prijsuitreiking. De leiding van elke jeugdbeweging kon Gouden Teuten in de wacht slepen in diverse categorieën.

Na een hapje en een drankje werden de winnaars bekendgemaakt:

• Leukste uitstap: Chiromeisjes Achel
• Beste quote: KLJ jongens Hamont
• Strafste teut: Chiromeisjes Hamont
• Vettigste moment: Scouts & Gidsen Hamont
• Grappigste moment: SPW Uit De Bocht Hamont-Lo
• Beste @goegespeeldha zomermoment: KLJ meisjes Hamont

Na de uitreiking van de Gouden Teuten stroomde het grote publiek binnen voor de Nacht van de Jeugd. DJ's Jens B., SEYO, Boonen & Team Ongeremd – allen rasechte Hamont-Achelaren – zorgden voor de muziek. Het was een plezant feestje dat duurde tot in de vroege uurtjes. Jeugdraad Hamont-Achel blikt dan ook dankbaar terug op wederom een geslaagde editie.

Bekijk binnenkort de foto's op www.facebook.be/jeugdraadha.

Meer berichten
 

DIGITALE KRANT

NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief
FOTOSERIES