een dikke dames schilderij
een dikke dames schilderij (Foto: Kitty Arets)

Workshop "dikke dames" schilderen in 't Buuls zitje

Volgende week woensdag 17 oktober wordt er in de Budelse Huiskamer weer een workshop schilderen gegeven. En met name dikke dames! Deze populaire manier van schilderen kan iedereen leren onder deskundige begeleiding. Zelfs al heb je nog nooit een schilderskwast in handen gehad.


Er zijn al veel bezoekers met een heel leuk schilderij naar huis gegaan. Heb je een eigen schildervoorbeeld dan mag je dat ook meenemen. Op 17 oktober zijn nog enkele plaatsen vrij. Alle materiaal is aanwezig en voor €8,50 en een gratis consumptie kun je meedoen. De workshop begint om 13.00 uur en duurt tot 16.00 uur. Er is ook nog een workshop schilderen op woensdag 14 november. Opgeven kan via email buulszitje@gmail.com of via de Facebookpagina.

Op woensdag 24 oktober is er weer een extra eetactiviteit waarover volgende week meer informatie volgt. Loop ook eens binnen in de Budelse Huiskamer en laat je informeren over de vele vaste wekelijkse activiteiten zoals kaarten, spelletjes, handwerken, knutselen, lunchen of schilderen. Je vindt Huiskamer 't Buuls zitje op de Dr. Ant. Mathijsenstraat 32 en de Huiskamer is telefonisch te bereiken op 06 10227398

Meer berichten

Meest gelezen

Meest geliked

Boy Jansen Opperkletsmajoor 2019 19/2
Ken je Heem 17/2
Mooie samenwerking met harmonie EMM 21/2
 

DIGITALE KRANT

NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief