Exposities Ak de Smeltkroes
Exposities Ak de Smeltkroes (Foto: )

Exposities AK de Smeltkroes

De werkgroep Exposities AK de Smeltkroes verzorgt een expositie met schilderijen van Yvonne Wittebrood en met sieraden van Noortje van de Ven in de Smeltkroes van 11 oktober tot 14 november te Maarheeze.


Yvonne Witteman maakt altijd figuratieve werken, warm van kleur en qua compositie op eigen wijze samengesteld met beelden uit de werkelijkheid. Het persoonlijk gevoel speelt hierbij een grote rol.
Yvonne schildert met acryl waaraan soms andere materialen zoals zand, kralen of verpakkingsmateriaal zijn toegevoegd. Naast vrij werk, maakt zij ook portretten in opdracht. Het zijn "spiegels van de werkelijkheid" met oog voor detail. Deze portretten roepen vaak emotionele reacties op bij de opdrachtgevers.

Noortje van de Ven maakt sieraden in goud en zilver en is gespecialiseerd in het ontwerpen en maken van juwelen op maat. Er kan een eigen idee of een persoonlijk ontwerp gemaakt worden. Restylen van bestaande juwelen of omsmelten van oud goud is ook mogelijk. Naast het maatwerk is er een eigen collectie juwelen waaruit een keuze gemaakt kan worden. Noortje haar stijl kenmerkt zich door sobere lijnen in goud of zilver. Vaak wordt er gecombineert met parels, edelstenen, glas of hout voor een mooi contrast. Soms stoer of met een vleugje humor, maar altijd elegant. De natuur vormt daarbij een grote inspiratiebron.

De werkgroep Expositie Aktiviteiten Smeltkroes wenst u veel kijkplezier.        
De officiële openingstijden van de Smeltkroes zijn:
Werkdagen: 14.00 tot 22.00 uur
Zaterdag: 14.00 tot 18.00 uur
Zondag: 12.00 tot 14.00 uur
Wenst u in het weekend te komen kijken adviseren zij vooraf te bellen naar 0495-593219.

Meer berichten
 

DIGITALE KRANT

NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief
FOTOSERIES