Foto: Merlijn Doomernik

Johan Goossens in de Smeltkroes

AK De Smeltkroes presenteert op zaterdag 13 oktober cabaretier Johan Goossens met zijn programma "VLAM". We kennen Johan Goossens van zijn voorstellingen over de avonturen die hij als onervaren docent op een ROC meemaakte. Deze keer iets heel anders.


Het vuur van de liefde, de passie, en natuurlijk: seks. Daarover gaat de nieuwe show van Johan. En waar je het over seks hebt, heb je het natuurlijk over schaamte. Daarom deed hij zijn eerste try-outs in Engeland, waar hij niemand kent. Toen een paar voorzichtige avonden in Amsterdam, maar de reacties waren zo unaniem lovend dat hij niet meer terug kon.

Johan vindt het ook belangrijk: "Seks is een lastig onderwerp, waar eigenlijk niemand eerlijk over durft te praten. Dat ga ik proberen te doorbreken".

Persoonlijk en kwetsbaar. Over seks en over schaamte. Over man-vrouw verhoudingen. Over homo's en hetero's en je plek in de maatschappij. En natuurlijk over de liefde. Vol vieze verhalen en mooie liedjes. Met pianist Eelco Menkveld.
Adviesleeftijd: 16+

Kaarten zijn verkrijgbaar via www.de-smeltkroes.nl, telefonisch reserveren kan alleen op de dag van de voorstelling.

"…anderhalf uur ijzersterk cabaret achter de rug: eerlijk, grappig en ontroerend...", aldus een recensie in de landelijk pers.

Meer berichten
 

DIGITALE KRANT

NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief
FOTOSERIES