Foto:

Mares Music Masters

Op vrijdag 12 oktober vindt bij het Muziekhuis in Maarheeze voor de eerste keer de spelshow 'Mares Music Masters' plaats. Een muziekquiz voor kenners én liefhebbers. Met live muziek!


Ken je dat? Je vrienden komen naar je toe en vragen je welk nummer dat van 'tuh tuh dututututuuuh duuh' is? En dat je dan als een ware 'dokter Pop' acuut de diagnose kan stellen? Dat je mensen continu moet verbeteren omdat ze denken dat Lee Towers 'You'll never walk alone' heeft geschreven? Ken jij de namen van alle exen van John Mayer uit je hoofd, maar heb je deze kennis nog nooit nuttig tentoon kunnen spreiden? Dan is er op 12 oktober een activiteit in het Muziekhuis te Maarheeze waar jij je hart op kunt halen: 'Mares Music Masters'.

In teams van maximaal 4 personen wordt gestreden om de winst. Onder leiding van een heuse quizmaster worden jullie door het muzikale landschap geloodst. Na tien rondes zal de finale worden gespeeld tussen de twee best scorende teams. Spanning gegarandeerd! Maar natuurlijk is het ook gewoon prima toeven voor de muziekliefhebber die toevallig níet alle leden van de Kelly Family kan opdreunen.

Een mooiere manier om de herfstvakantie klinkend in te luiden is er volgens hen niet. Als jij het hiermee eens bent, schrijf je dan in door een e-mail te sturen naar: maresmusicmasters@gmail.com
Deelname kost € 2,50 per persoon, dit kan aan de deur betaald worden. Om 20.00 uur zullen ze beginnen. Locatie: Muziekhuis, Hoge Weg 10, Maarheeze

Meer berichten
 

DIGITALE KRANT

NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief
FOTOSERIES