Foto: Michel Achten

Singing With a Big Band 2019

Topartiesten als Robbie Williams en Nora Jones worden vaak begeleid door een bigband. Dat is niet vreemd, want de live-muziek van een bigband swingt écht.


Wil jij als zanger of zangeres ook eens meemaken hoe het is om begeleid te worden door een echte bigband? Hier is je kans!

Na het grote succes van eerdere edities in Maarheeze en Valkenswaard organiseert Triple B op zaterdagavond 16 maart 2019 in 'de Hofnar' in Valkenswaard Singing with a Big Band, een grandioze bigband- /muziekavond met maximaal 10 zangers, zangeressen en/of duo's. En daar kun jij er één van zijn.

Heb je interesse? Neem dan contact op met Big Band Budel. Ze nodigen je uit om op zaterdag 13 of zondag 14 oktober tijdens de auditie te laten horen dat je goed kunt zingen. Kies daarvoor zelf twee van je favoriete nummers, breng de karaoke of soundmix van die muziek op cd of stick mee en overtuig hen!

Heb jij de stem? Dan hebben zij de bigband! Samen selecteren ze daarna 2 shownummers die goed bij jouw stem passen en die je met de Big Band gaat oefenen, zodat je op zaterdag 16 maart 2019 kunt schitteren voor een volle zaal met Big Band Budel, die jou begeleidt.

Wil je van deze unieke kans gebruik maken? Neem dan contact op met 06-12964038 of 0495-494290.

Doen!

Meer berichten
 

DIGITALE KRANT

NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief
FOTOSERIES